Ska iväg över helgen:)

Hej på er,haft riktigt mycket att göra de senaste dagarna,kommer nog vara så i nån vecka till. Stress,stress..haha :P ska iaf iväg över helgen. Men vart ska jag då för er som inte vet,det är frågan:P Kommer iaf hem på söndagmorgon. Uppdaterar då. Hoppas att ni får en bra helg!


Nu har jag vart duktig

Hejsan,nu sitter jag i soffan och är känner mig rätt trött. Har varit väldigt effecktiv i dag och fått mycket gjort. Först var jag i skolan,sen efter att vi slutat så köppte jag och Dominika lunch på Ica för att vi skulle stanna kvar i skolan och jobba lite med vårt projektarbete. Sen när jag kom hem från skolan så fortsatte jag plugga och därefter strök jag mina kläder. Känns så bra efter att man har tagit tag i det jobbiga som måste göra,man känner sig mycket gladare och mindre stressad. Just nu sitter jag och unnar mig att slappa lite. Kollar på Kungarna av Tylösand just nu,riktigt skitprogram egentligen,men ändå rätt underhållade. Snacka om att alla som är med där är riktigt korkade asså.


I morgon så händer det en hel del också,för det första så ska vi ha spexfoto i skolan,få lägga upp det på bloggen sen när jag får kortet,vilket lär dröja ett tag. Jag slutar runt halv tvåtiden i morgon. Efter skolan så ska jag möta ut Sara i stan eftersom vi ska gå på bio,mysigt:) Vi har funderat på att se´´ I rymden finns inge känslor´´ med det är inte helt bestämmt än. Aja nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen ska jag sova. Ni får ha de bra så länge, Godnatt!


Plugg :(

Gokväll på er, sitter och pluggar nu och skriver på en uppsats i Samhälle C,går riktigt trögt måste jag säga,Men lite nytta måste man ju göra ibland. Får helt enkelt ta och skriva ett roligare inlägg i morgon när jag har mer tid. Puss på er:)


Träning

Nu så har jag precis kommit hem från träningen,och det var riktigt kul faktiskt! Fast är väldigt trött nu,otränad som jag är. Gjorde mest steg och hopp i dag,hoppade en axel första gången på typ ett halvår så det var kul och gick rätt bra,fast åkte i isen ett par gånger på slutet då jag började bli trött,fast gjorde inte illa mig eller så:) Annars har det varit en rätt vanlig dag,vart i skolan och så,sen så var det ju skolfoto,blev bra på en bild och dålig på en. Och såklart så blev det den bilden som jag var ful så som kommer med i skolkatalogen,kul asså,aja. 

Så här såg jag ut i dag btw,ser lite mörk ut underf ögonen,belysningen i mitt badrum är inte den bästa,men den bjuder jag på;)

      


kvällsinlägg

Just nu så håller jag på att småfixa lite inför i morgon. Håller på att lägga fram kläder och så eftersom att det är skolfoto i morgon och för att jag vill kunna sova en kvart längre i morgon bitti. Får hoppas att jag blir okej på bilden för en gångs skull. Förra året vart jag inte speciellt nöjd eftersom att jag hade glömt att vi hade skolfoto och kom till skolan rätt så ofixad haha. Nu på kvällen så har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på tv och hänga upp lite kläder i min garderob. Känner mig riktigt rastlös just nu,har ju suttis inne hela dagen så kanske inte speciellt konstigt.


Latte :)

Sitter och dricker en latte medans jag pluggar. Alltid lika gott,fast är inte lika beroende längre som jag var förut haha. Latte är ju alltid godast på på ett fik,men funkar ju att göra egen också;) Sitter och letar fakta om apmänniskan Lucy just nu,suck riktigt tråkigt!

     


Godmorgon!

Hej på er,vaknade för typ en halvtimme sedan. Riktigt skönt att få sova ut. Blev aldrig något filmtittande igår,blev chillkrök istället...eller a,var där i knappt en timme,så var lite ovärt kanske. Vet inte hur lång tid jag ägnade åt att åka buss och pendeltåg igår kväll . Aja vad hade jag gjort hemma lixom:) Min förkylning som börjat gå över har börjat smyga sig tillbaka också:( Så farligt är det ju inte,fast inte så kul att gå runt och ha ont i halsen hela tiden. Nu ska försöka att inte vara inne på facebook och läsa en massa bloggar och istället ta tag i plugget! Hörs senare.


Dagens shopping

Hej på er. Är på rätt bra humör i dag,fast lite uttåkad, Vart en Lyckad utgång igår iaf,Dominika åkte med mig hem igår och sov här. Vi gick upp redan vid kvart i 10,så då var man rätt seg. Köppte lite grejer i dag trots allt. Bland annat dessa skinnhandskar fån Mango som jag tyckte var riktigt söta. Sen blev det också två blusar och en kofta. Men orkade inte ta bild på dem. Nu ska jag snart kolla på film,och äta lite choklad,hoppas ni får en bra kväll:)!

          
          
           Dagens middag,Bruschetta eller hur de nu stavas:P Riktigt gott!
           ( Rostad limpskiva med vitlök,tomat,olja,vinäger,mosarella,salt peppar och basilika)


Mina planer inför helgen hitills

Fredag: Kom precis hem,har vart i skolan och sen i stan för att kolla kläder en snabbis. Ikväll blir det utgång med Dominika och några andra tjejer från klassen. Jag har i princip inget att ha på mig,har verkligen klädbrist just nu, och det är ju aldrig roligt:( Jag hittade inte mycket i stan heller,kom hem med en spetsblus och en ny fondation,det var allt. Vi ska iaf till Metro i kväll som ligger på söder,så får hoppas att det är bra där.

Lördag: Ska eventuellt åka och kolla på när Becca tävlar i hoppning på förmiddagen. Sen ska jag åka till Kista galleria med mamma för att kolla på kläder och förhoppningsvis ha köppt en hel del innan jag åker därifrån. Sen på kvällen vet jag inte än vad som händer,vi får se helt enkelt.

Söndag: På söndag så kommer nog större delen av dagen ägnas åt plugg tror jag,med tankte på att jag har en del plugg till nästa vecka. Sen får jag se om jag kanske hinner åka och träna också,annars får det väll bli en promenad eller nått iställlet:)


Kläder och smink

Jag har aldrig haft något emot att köpa kläder från billiga kedjor som HM,Zara,gina osv. Trots det billiga priset så är kvaliten oftast helt okej och kläderna ser frächa ut. Men billigt smink däremot är enligt mig inget att ha. Ska man köpa en ögonskugga är det tyvärr värdelöst att köpa en från hm för typ 49:- de smular sig nästan alltid och går sönder,dessutom så sitter den oftast inte bra heller och gör att sminket ser kladdigt ut nästan på en gång.
För att inte tala om de palletter som finns att köpa med flera olika färger så som bara blandar sig med varandra. Fattar ärligt talat inte hur de får detta smink sålt. Den bästa ögonskuggorna enligt mig är de från make up store. Som håller länge,fäster bra och ät lätt att måla på. Så en fet diss till HM:s smink!
 
     


Tv-nörd

Hej på er,nu sitter jag och kolla på halv 8 hos mig,och har precis käkat middag. Skoldagen var rätt slapp i dag,så det var skönt,fick sluta lite tidigare också. Efter skolan så åkte jag och kollade lite på kläder men Tara. Jag hittade en svart knytkofta. Kanske inte världens roligaste sak att köpa,men välbehövligt i allafall:) Annars tycker jag inte att det finns så mycket roligt i affärerna just nu. Jag upptäckte nyss att jag börjar 8 i morgon,går ju heldag på tisdagar,blev rätt besviken med tanke på att jag hade fått för mig att jag började halv 1 haha,men sånt är livet.


Uppdate om helgen

Fredag: I fredags åkte jag hem direkt efter skolan. Bestämde mig för att jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt. Käkade sushi och kollade så Idol så det var skönt. Annars så finns det väll inte så mycket mer att säga om den dagen


Lördag: Jag hade lite vänner hemma på middag för att fira min födelsedag. Käkade pastasallad, kyckling/ köttfärsspett och sås, så det var gott, fina presenter fick jag också, hade en riktigt trevlig kväll iaf. Sen var det tyvärr två personer som verkligen gjorde mig besviken och ledsen, så det var tråkigt. Men ett stort tack till er andra, ni är underbara. Vid halv 10 tiden så drog jag ut på krogen med några, till Laroy. Kom dit rätt tidigt så var inte så mycket drag i början. Men sen när det började komma mer folk så att man kunde dansa så vart det kul!


Söndag: Igår var jag på Grönan med Sara och Monika, det var riktigt kul. Var knappt några köer så vi åkte gärnet mellan klockan 4 och 8. Nu är jag rätt hes och har ont i halsen av allt skrikande. När vi åkte Insane på slutet av kvällen så blev det nödstopp i kanske 10 min. Fast vi satt precis vid utgången vid marken som tur var. Hade ju inte vart så kul att bli sittandes högs upp haha

      
      
                
      


Ligger i sängen och slöar

Ligger bara hemma och har det skönt och har precis kollat på Sommaren med Göran. Tycker att den var rätt rolig faktisk även om de flesta säger att den är rätt b. Han inte blogga något igår,men jag hade en jättebra födelsedag igår iaf:) firade med middag+tårta med släkt och vänner till familjen så det var riktigt mysigt:) ikväll blir det utgång faktisk,med Becca och några från hennes klass,för att fira en vän till henne som fyller år. Men jag ska mjukstarta i dag haha,den riktiga utgången blir ju på lördag då jag ska fira födelsedagen med mina vänner i efterskott:)

                 En bild på den fina tårtan som mamma gjorde till igår:) Visst ser den god ut? 

                  
                  Kim och hennes gulliga lilla son Noel<3
                 
                  
                  Sara och Fredrika,fina tjejer:)<3


Jag är flitig,eller?

Har precis damsugit mitt rum,riktigt skönt! Ligger i sängen nu och är lite småhyper eftersom jag råkade somna ett tag i eftermiddags,efter att jag hade kommit hem från skolan. Om ca en timme så fyller jag ju 18 också,så det känns riktigt nice,att äntligen bli myndig.Fast egentligen känns det inte som en så stor grej med tanke på att de flesta vänner redan fyllt år lixom,och man betämmer ju ändå det mesta själv redan så,kommer ju inte blir så stor skillnad hemma precis heller, Kommer snarare bli mer krav än mer frihet kanske?haha


Förvirrad inför valet

Hej på er,har precis druckit kaffe och snackat lite i tele med Sara,o flummat lite:) Sitter och funderar på hur jag ska rösta på söndag. Tidigare hade jag planer på att rösta på moderaterna,men på sista tiderna så har jag blivit ganska tveksam faktisk. Har diskuterat valet en hel del i skolan och har hunnit ändra uppfattning fram och tillbaka ett par gånger. Vet inte ens om jag står på Alliansens eller de Rödgrönas sida,eftersom det skiftar väldigt mycket beroende på vilka frågor det gäller. Jag skulle nog säga att jag står någon stans mitt emellan Moderaterna och Socialdemokraterna trots att de i princip är varandras motsatser,driver ungärfär samma frågor,fast med helt olika lösningar. Efter att ha sett debatten mellan Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin så blev man ju inte klokare precis. För att vara helt ärlig så tyckte jag att Mona Sahlin känndes lite tillgjortd och fjäskig på något sätt,medans Reinfeldt hade dubbelmoral. Det är Inte lätt men har ju några dagar till att fundera i allafall. Hur jag tillslut röstar i slutändan kommer jag nog inte skriva ut här i bloggen haha :P


    


Riktigt fin låttext-Bless the broken road

Set out on a narrow way many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like Northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of a grander plan that is coming true

Now I'm just rolling home
Into my lover's arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

That God blessed the broken road
That led me straight to you.

 


Lättare att städa till musik:) snart klar nu


Adam Lambert-Time for miracles

Pass Out-Tinie Tempah

I Like-Keri Hilson

Söndag

Då var det söndag igen då,och dags att göra en massa nytta. Har inte så mycket att plugga som tur är. Men däremot så har jag desto mer att städa. Om ett tag så ska jag ut och ta en promenad med Emelie. Och sen så ska jag ta tag i allt som behöver göras. 
Så här ser halva mitt rum ut just nu, inte okej alltså!

                                      
                          

Lite om igår

Hej:)Hoppas att ni har haft en bra helg hitills. Igår så var jag och badade med Dominika på eriksdalsbadet efter skolan. Det var riktigt kul faktiskt. Man blir ju som barn på nytt när man åker kana haha:) Fast största delen av tiden spenderade vi i bubbelpoolen,så det var skönt. Sen när jag kom hem så var jag ganska trött eftersom jag är förkyld och så. Nu på dagen så har jag vart i forum med mamma och pappa för att kolla på en väska och lite sånt. Sen blev det även en Cesarsallad på Barista också. nu gör jag inget speciellt,men senare i dag så ska jag träffa Becca,får se vad vi hittare på:) 

         


Idol :)

               

       Nu orkar jag inte plugga mer, behöver jag en paus så ska sätta mig och kolla på Idol nu!


         

Hemma från skolan

Kom hem för ett tag sen,riktigt segt. Större delen av kvällen kommer att ägnas åt plugga eftersom jag har prov i morgon och inte pluggat så mycket än:( Så kommer nog inte bli så mycket bloggning,får se vad jag hinner med.


Godmorgon:)

Jag vaknade för ett tag sen efter att ha somat ett bra tag i soffan. Det blev ingen skola i dag heller eftersom jag fortfarande inte mår bra. Men förhoppningsvis blir jag bättre tills i morgon. Har ju sista teorilektionen också ikväll på körskolan. Dit måste jag nog gå oavsett hur jag mår,men får sjuts av mamma till bussen iaf så får väll gå. Nu sitter jag iaf och kollar på City akuten och ska snart fixa lite Kaffé,man är ju beroende hehe :P Sen så måste jag sätta mig och plugga en stund eftersom jag har prov i naturkunskap på fredag:( Hörs senare!


Makeover

Som ni ser så har jag ändrat lite i bloggdesignen:) blev rätt bra tycker jag,fast är fortfarande inte helt nöjd. Finns fortfarande saker att förbättra,men det fixar jag när jag får tid och lust!


Sjukling:(

Har precis kommit hem från skolan nu,slutade egentligen inte fören vid 20 i 5 men eftersom jag kännde mig hängig så gick jag hem tidigare. Kanske inte så lyckat med tanke på att vi ska jobba med projektarbetet i dag,men inte mycket att göra. Nu ligger jag i sängen och vilar,har en grym huvudverk,så ska  nog försöka sova en stund. Känns som att det är många som är sjuka just nu:P Sara skulle egentligen ha kommit hem till mig efter skolan och sovit hos mig,men nu blev det ju inte så,lite synd men men:/  Segt att ligga hemma själv,men har iaf Kasper som sällskap. Oftast brukar har inte vara speciellt gosig,men just nu så ligger han i mitt knä och spinner,riktigt mysigt:)


Kort kvällsinlägg

Just nu ligger jag i sängen och tar det lungt. Kom hem för typ en timme sedan. Har vart hemma hos Ante ikväll och ätit middag,så det var mysigt:) Annars har jag inte gjort något speciellt eftersom jag åkte hem till honom direkt efter skolan. Nu ska jag bara göra ett par tester på körskolans hemsida och kolla på jensenonline om vi har några läxor,sen ska jag sova. Godnatt på er!


Jag bara älskar Jay Sean!

          

Uppdate om helgen:)

       
       
       
   
                 Ett par bilder från utflykten till Trosa i dag som jag tyckte var rätt fina:)


I dag: Eftersom farfar fyllde år i dag så åkte vi ut till trosa för att fika och gå runt och titta lite. Det var riktigt mysigt där ute faktiskt och sen så var det ju fint väder och sol:) Efter att vi fikat så åkte vi hem en snabbis för att byta kläder. Sen så åkte vi för att äta buffé på Ulriksdalhs världshus,så det var trevligt,även fast det inte riktigt var min typ av mat där.


Lördag:
I lördags åkte jag ju som sagt direkt från Norrtälje till ingarö,hem till Sara. Fick jättegod mat där,och det var skönt att bara vara med Sara och ta det lungt:) Åkte väll därifrån runt tolv nån gång. Sen la jag mig direkt när jag kom hem och somnade på en gång:)

Fredag: I fredags åkte jag ju till Norrtälje som jag sa. Åkte dit med Mattias,Erika,Andreas och Edvin. Det är Erika som har landstället där iaf. Vi kom fram dit när klockan var runt nio skulle jag tro. När vi kom dit så kollade vi lite på fotbollsmatchen och fixade mat. blev pommes,grillad kyckling med beaniese och bröd,så det var gott. Efter att vi hade ätit färdigt så kom två kompisar till Erika som bodde i närheten. Vi spelade ölspelat och körde några omgångar av ´´ jag har aldrig´´ så det var rätt kul. Somnade nog inte fören 5-6 tiden nån gång. Däremot fick jag mig en överaskning när jag vaknade. Sissta bussen hem gick tydligen redan vid halv tio,och nästa skulle inte gå förens typ 20 över 5. Eftersom vi var bortbjudna tilol klockan 6 så blev det ju lite problem,så slutade med att mamma och pappa fick åka hela vägen dit för att hämta mig haha :P Så kan det gå.


Norrtälje

Åker hemifrån om typ en timme,sen bär det av mot norrtälje. Kommer hem i morgon så bloggar då:) Ha det bra så länge! Puss på er


Hårfärg

Nu har jag tonat mitt hår och det blev rätt bra faktiskt. Syns väll inte sådär jättestor skillnad men det är lite mörkare än förut,och ser frächare ut också. Jag gjorde iaf ett av körskolans tester på datan nyss,gick faktiskt helt okej. Trodde att jag skulle ha fel på de flesta frågor. Fick 43/70. Kanske inte låter så bra men ändå helt ok med tanke på att det är mer än hälften och att jag inte hunnit plugga speciellt mycket teori än haha:P
Btw,jag skulle vilja göra lite småändrigar i bloggdesignen,för har tröttnat lite. Fast vet inte riktigt vad jag ska ändra på i så fall. Kanske färger och så,får väll se hur det blir;)


Nu är jag piggare:)

Hej på er, har precis ätit lite middag, fast nu mår jag bara illa för var inte så hungrig. Har bara varit vaken ungefär en haltimme eftersom jag legat helt däckad i typ 3 timmar, men det behövdes nog haha. Nu så mår jag betydligt bättre och har även blivit på bättre humör:) I dag har jag inte gjort så mycket. Efter skolan så har jag bara varit hemma. Det var skönt eftersom jag kommit hem rätt sent de senaste dagarna. Om ett tag så ska jag tona mitt hår eftersom jag börjar få en utväxt som inte är särskilt snygg haha. Sen ska jag logga in på körskolans hemsida tror jag och göra lite delprover, kan ju inte bara lata mig, lite nytta måste man ju göra ibland också;)


RSS 2.0