Godnatt,snart sticker jag

Ligger i sängen nu och känner mig grymt flummig. Ska upp om typ 4 timmar och ska dessutom köra bil till arlanda,så kanske bäst att försöka sova lite så att jag inte däckar framför ratten haha. Detta blir mitt sissta inlägg på en vecka,men jag kommer att uppdatera som vanligt sen när jag kommer hem! Hoppas ni får en bra vecka,Puss o kram
 

Hungrig!

Nu har jag precis kommit hem,har vart med mamma och köpt en nessesär och sen så har vi också vart och lämnat våran katt(Kasper) på ett kattpensionat ute på värmdö. Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar och är jättehungrig. Det blir grillat till middag,finns verkligen inget godare på sommaren:) 

   


Morgontrött

Vaknade för typ en timme sen,vilken slöfock man kan vara! Nu har jag iaf precis käkat lite lunch och sitter och kollar på tv. Snart ska jag gå och duscha och klä på mig. I dag ska jag mest bara packa inför resan och lite sånt,känner inte att jag orkar åka iväg och göra något i dag. Men om en stund så kommer Becca hit iaf :) Vi hörs senare!


Nattinlägg

Nu har jag precis kollat klart på Avatar,och tyckte faktiskt att den var rätt bra,tro det eller ej. Just nu så ligger jag i sängen och är en riktig datanörd,Men blir ju så i och med att jag inte kommer ha data på en vecka sen så. Därför så passar jag på att vara lite extra duktig med uppdateringen på bloggen nu:) Föressten så var det nyss nån insäkt som kröp på mitt täcke,o nu har den försvunnit,hur ska man nu våga sova lixom? Småkryp är det värsta jag vet! Men ska nog ta och sova om ett tag,( Får hoppas att insäkten håller sig borta)Natti natti


Låt:)


Avatar

         
Nu har jag städat lite på mitt rum,fast jag är inte på långa vägar klar,men sparar nog resten tills i morgon,Nu ska jag fixa lite té och sen så ska jag lägga mig och kolla på Avatar,FÖR HAR INTE SETT DEN ÄN! :O. Måste väll typ vara den ända som inte gjort det. Kändes onödigt att se den på bio eftersom det inte är min typ av film,antar att den kommer suga,men måste ju andå se den bara för att haha.


Hard feelings

Har en klump magen som bara växer sig allt större vartefter dagarna går,Kan säga att det ska bli skönt att åka bort i en vecka nu. Har haft ett jättebra sommarlov hittils,men tyvärr så går ju sommaren allt för fort. När jag kommer hem sen så är det bara ca en och en halv vecka kvar tills skolan börjar. ÅNGEST! Vill inte tillbaka,men ska försöka att skärpa mig nu,och satsa mer på skolan. Känns som att det kommer hända så mycket till hösten. Börjar för det första 3:an,vilket känns helt sjukt,sen blir det massor med nya kurser,nya lärare och projektarbete osv. Sen kommer det även att bli mycket att plugga till körkortet + att det börjar bli dags att skaffa sig ett extrajobb! Men jag ska försöka att inte tänka allt för mycket på det nu,och njuta av resten av lovet istället. Två roliga grejer som händer till hösten är iaf att jag äntligen fyller 18 i september och att konståkningen drar igång igen,vilket jag längtat ihjäl mig efter,så får väll trösta mig med det iaf:)


Precis kommit hem

Hej på er,någon mer än jag som tycker att det är härligt att det fina vädret har kommit tillbaka nu på eftermiddagen:)? jag kom i alla fall hem från stan för ett tag sen. Har ju som sagt vart på körskolan i dag igen. Efter att jag vart där så åt jag lunch i med pappa i söderhallarna ,och nu så sitter jag hemma och gör jag inte speciellt mycket. Har jag inget att göra så kan jag ju passa på att packa min väska eftersom att jag åker till kanarieöarna på torsdag morgon. Brukar ju ta sin tid. Sen så måste jag också städa mitt rum och plugga vägmärken. Kanske inte världens roligaste grejer,men sånt måste ju också göras ibland;)


Lite om dagen

I dag har jag övningskört en massa,först med mamma och sedan på körskolan. Det gick riktigt bra faktiskt fick backa runt hörn och starta i backe. Hade ju som sagt tjuvtränat innan så. Efter att jag vart på körskolan mötte jag upp Becca,Mattias,Andreas och Edvin vid birka terminalen,och därefter gick vi till BK. Sen efter det så gick jag och Becca lite i affärer,fast ingen av oss köppte något. Sen nu på kvällen har jag o Becca kollat på film och bara tagit det lungt:) hon drog hem för ett tag sen,så nu gör jag inte så mycket mer än att sitta framför datan. Lär inte kunna sova på ett tag eftersom jag vänt på dygnet. Så blir nog nått mer inlägg senare!


Hittade lite gamla bilder från förra sommaren




Slänger in några låtar



Kent-Pärlor



The Kooks-Seaside



Usher-OMG



Lykke Li-Until We Bleed

Måste bara skriva av mig lite

Det finns en sorts människor som jag verkligen ser ner på. Den sortens människor som inte tar tag i sitt liv,de som inte ens orkar kämpa för något utan bara säger´´ Det är omöjligt´´ för att de inte orkar ta tag i sina problem och skapar förändring. Om man är så dum att man forstätter att skapa problem både för sig själv och sin omgivning så tycker jag faktiskt att man får skylla sig själv om folk slutar bry sig om en. Om man inte tar emot råd och hjälp från sin omgivning och inte ens anstränger sig för att bättra sig,hur kan man då tro att folk ska fortsätta att finnas där. Tycker det är synd att en person som jag tidigare sett upp till sjunker allt lägre i mina ögon. Hur ska man kunna ta någon på allvar när personen säger en sak men gör en annan. det räcker inte bara med ord och löften,ett löfte måste visas i handling för att det ska ha något värde.


Sliten,men vad gör det en söndag?

Hej på er! vet att jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna,men haft så fullt upp att jag helt enkelt inte haft tid. Ska passa på att berätta lite vad jag gjort under helgen.

Fredag: Under dagen var jag och Sara inne i stan och kollade kläder. Jag fick med mig en blommig jättesöt kjol hem från indiska. Annars hittade jag inget jag ville ha. Efter att vi shoppar klart gick vi och köppte varsin latte. Man skulle nog kunna säga att jag är beroende:), Sen innan vi drog hem så åkte vi förbi rådmansgatan och köppte en vattenpipa+äppeltobak,eftersom det alltid kan vara bra att ha! Senare på kvällen åkte vi till rålis för att fira en som fyllt år. Det var rätt mycket folk där. Kännde inte så många sen innan,men hade kul ändå eftersom de flestra var riktigt trevliga och sociala:) Blev nog lite mycket alkohol så lite småpinsam var man kanske,men har iaf inte gjort nått jag ångrar,så det är huvudsaken.

Lördag: Under dagen gjorde vi nästan ingenting eftersom vi var så trötta. Sen på kvällen så åkte vi på krök i rönninge hemma hos Saras Klasskompis. Hade trevligt där med,spelade kort osv. Något lite kul som hände var att polisen komm dit för att en kille från festen hade sprungit därifrån jättefull utan sina skor. när klockan sedan var tio i två skulle vi ta sissta pendeln hem. men den lyckades vi alla missa,så vi fick gå i ösregn tillbaka igen för att sova kvar i rönninge. Inget paraply hade man heller,då det antigen är borttappat eller snott haha;) Kom hem runt ett tiden i dag och ska bara ta det lungt resten av dagen eftersom att jag känner mig rätt så sliten efter helgen. Blir nog nått inlägg senare ikväll!


Ligger hemma och slappar

Jag och Sara liggar i mitt rum och halvsover och är riktigt sega. Blev inte mycket sömn i natt så kanske inte så konstigt. Vaknade bakis i morse åkte buss hem för att mata katten och sova lite mer. Sen på eftermiddagen åkte vi in till stan för att byta våra navelpercingar. Jag valde en piercing som var en liten rosa rosett med en liten grej som hänger ner eller vad man ska säga.Riktigt söt var den iaf:) Sen efter det så åkte vi och handlade hem mat för några dagar frammåt. Vet inte än vad vi ska hitta på ikväll,och det känns som att det är helt dött i dag. Visst att det är torsdag men det är ändå sommarlov,så får väll hoppas att det dyker upp nått kul. Får se om det blir nått inlägg senare. Hej så länge!


Sol och bad

Solen skiner och allt är på topp,så i dag står bad på schemat! just nu sitter jag och väntar på att Fredrika ska käka klart så att vi kan gå bort till glasan för att ta ett dopp,lär ju va ganska varmt i vattnet med tanke på ett det är en liten insjö. Senare i dag kommer Sara hit eftersom att hon ska bo hos mig nu i några dagar,trevligt:)

Bloggade ju inget i går så kan berätta lite kort om gårdagen bara för att jag inte kommer på nått bättre att skriva om. I går låg jag hemma och slöade tills typ klockan 2,Sen på eftermiddagen åkte jag till åkersberga för att hälsa på min vän Tobias. Tog över två timmar att ta sig tid på grund utav ersättningsbussar och sån skit. Sen att det inte fans nån lunftkonditionering på den varma bussen gjorde ju inte saken bättre. Men men,tillslut kom jag fram iaf. Käkade middag och så där och sen så åkte vi för att försöka spela lite golf. Jag som ALDRIG i hela mitt liv hade spelat golf innan! haha,men det var rätt kul ändå,även om jag kanske inte var så jätterduktig.

Men nu ska jag ut i solen,hoppas ni också får en bra dag! Cause I will;)


Värmeslag

Usch o fy va varmt det är i mitt hus,håller seriöst på att dö av värmeslag trots att jag öppnat så att det är korsdrag. Men men ska väll inte klaga,man får ju vara glad att det fina vädret håller i sig. Om en stund ska jag ta bussen in till stan och möta upp en kompis. Vet inte vad vi ska göra än,men vi ska väll bara snacka och njuta av vädret I guess:) Sen i kväll kommer Becca och Christina hem till mig för att äta lite middag. Vi ska väll ha lite tjejkväll typ,mysigt:). Mina förälldrar tog bilen upp till Piteo i förmiddags och de kommer hem först på söndag,Wii så skönt att vara ensam hemma tills dess! När de är borta passar man ju så klart på att ta hem kompisar. Det är ju inte kul att sova helt själv här hemma i villan,de vågar jag inte haha.


Bloggtorka,så blir en låt istället


Sämsta lördagskvällen:(

Som jag sa tidigare så skulle jag ju till Dominika ikväll,men så blev det inte riktigt. På vägen dit så började jag få huvudverk som bara blev värre och värre. Hade också ont i käkarna och det gjorde jätteont när jag gapade. Sen efter ett tag började höger ansiktshalva att domna bort ända från hakan och upp till pannan,riktigt obehagligt när man inte vissta vad det berodde på. Så hon han inte mer än möta upp mig förens mamma fick komma och hämta mig o köra mig till sös för säkerhets skull. Där fick jag verktabletter och fick vänta i typ en och en halv timme innan jag fick träffa en läkare. De kunde inte ge något säkert svar på vad det berodde på men antagligen så kan det vara något med min käke som orsakat detta med tanke på att jag pressar ihop käkarna när jag sover eller migrän eftersom det kan sätta sig på ena sidan av huvudet. Inget alvarligt i allafall men roligare kan man ju ha en lördagskväll. Nu har jag precis kommit hem och ska nog snart sova. Hörs i morgon,Godnatt!


Ändring på bloggdesignen

Har gjort ett par små förändringar i bloggdesignen som ni ser,hope you like it! Kommer ändra lite småsaker då och då tills jag blir nöjd men inga större förändringar kommer att ske över en natt;) så bloggen kommer att va sig hyfsat lik.


Härlig morgon!

Nu har jag precis vaknat och det är varmt ute och jag är ensam hemma. Tycker det är skönt att vakna när ingen är hemma så man kan sitta och äta frukost i lugn och ro och bara ha det skönt. Ska snart gå och fixa en latte och nån macka och sätta mig ute balkongen. Nu på dagen ska jag inte göra så mycket mer än att ta det lugnt och tona mitt hår eftersom hårfärgen inte är så snygg längre efter sol o bad. Sen ikväll ska jag åka till min vän Dominika i skogås och vara där ett tag. Har inte träffat henne på typ flera veckor så ska bli kul att se henne igen. Får ju passa på eftersom hon åker till Poolen i morgon och stannar där i nästan en månad. Men nu orkar jag inte skriva mer. Hörs senare!


Ligger och funderar lite

Något jag har funderat på är hur hur man uppfattas utav människor som inte känner än så väl,med tanke på att man själv har förutfattade meningar om människor man träffar varje dag. Något som är intressant är att det man tror om en person ofta visar sig vara helt fel när man väl lär känna personen. Tänk hur spännande det hade vart att se på sig själv ur någon annans ögon. Sen skulle det också vara kul att få veta orsaken till att de tror att man är på ett visst sätt. Om det kanske har med utseéndet att göra eller ett beteende.
Bara en tanke eftersom det är ganska ofta jag får höra från folk att deras första uppfattning om mig är väldigt olik den uppfattning de får när de sedan lär känna mig.


Några bilder från resan

Under de 5 dagar jag och mamma var Barcelona så har vi hunnit med en hel del. Badade gjorde vi i några timmar varje dag ,dels på en strand med gångavstånd men även på en strand längre bort. Vi har även sett massor av både vackra och konstiga byggnader när vi åkte runt nästan hela Barcelona med cityseeingbuss. Det finns även flera fina parkoråden och två enorma idrottsarenor framförallt för fotboll som är värt att se. Vi har också kollat i en hel del affärer, men däremot så har jag inte shoppat på överdrivet mycket. Men jag köpte i alla fall ett sött linne, en parfym från Nina Ricci, en olikfärgad bikiniöverdel, och några Breerzers.




Stranden:)


Så här såg jag ut första kvällen

Supergod Paella





Folk vart som galna på gator och torg när Spannien hade vunnit matchen!
Bilderna blev tyvärr väldigt suddiga eftersom det var svårt att fota bland allt folk.




Hemma igen:)

Hej på er,har haft en jättehälig semester,och kom hem för nån timme sen,kommer uppdatera senare,och lägga upp några bilder från resan senare ikväll! hörs då,nu ska jag packa upp.


Barcelona söndag-fredag!

Har precis kommit hem från Nacka forum och har växlat mina pengar till euro eftersom jag ska åka till Barcelona men mamma i natt. Ska bli skönt att komma bort ett tag,få sola bada,shoppa och äta gott. Sen spelas ju VM-finalen mellan Spannien och Nedeländerna i morgon så vi ska nog försöka se matchen på tv på någon bar skulle jag tro. Lär ju bli väldigt livad stämning om Spannien vinner;)  
Senare i dag ska jag passa på att träffa Fredrika innan jag åker,eftersom att vi åker bort om varan typ hela sommaren. Sen efter det så ska jag packa min väska lite snabbt. Har lagt fram på ett ungefär vad jag ska ha med iaf så tar nog inte så lång tid.
Kommer nog inte bli några fler inlägg fören jag kommer hem igen på fredag eftrsom jag har en hel del att göra under restan av dagen,hörs då,puss på er!



Matlagning och Bussresa

Hej igen,kom hem från Sandhamn vid 3 tiden i dag. Bussresan hem tog väldigt lång tid kan jag säga och sov nästan hela vägen haha. Det var väldigt lungt ute på Sandhamn i går men lär väll komma mer folk till helgen kan jag tänka mig. Jag och becca badade iaf i havet igår direckt när jag kom. Även fast jag är lite av en badkruka så lyckades jag doppa mig ett par gånger,så var ändå inte så farligt kallt i vattnet. Sen var du duktiga och lagade egna köttfärsbiffar med fetaost. Till det hade vi tsatsiki,ungspotatis och sallad. Riktigt gott blev det,men kanske lite väl mycket vitlök. 
vi utgick från receptet nedan,fast vi exprimenterade lite med mängden av kryddor och mängden färs.

Grekiska färsbiffar med feta


Bilden är lånad från recept.nu

Grekiska färsbiffar med feta
500 g blandfärs
1 ägg
1 msk vatten
1 gul lök
200 g fetaost
salt
peppar
4 klyftor vitlök
1 tsk oregano
persilja

Sandhamn

Hej,gått lite trögt med uppdateringen senaste dagarna,men så kan de va.Nu när det äntligen har blivit sommar och sol blir man ju inte så sugen på att sitta framför datorn,när de finns så mycket annat man kan göra:). Jag har precis vart ute i solen och ätit frukost,och senare i efter middag ska jag åka ut till Sandhamn för att träffa Becca eftersom hennes familj har en stuga där. Kommer bara stanna där tills i morgon förmiddag eftersom Becca jobbar men det är iaf mysigt att komma ut dit över en natt istället för att vara här hemma.


Uppfriskande promenad

Har precis kommit hem efter en lång skön promanad här i villaområdet där jag bor. Kändes skönt att komma ut ett tag efter allt tv-tittande och röra lite på sig. Dessutom är det skönt att får vara för sig själv en stund och rensa tankarna. Känner att jag har blivit på bättre humör nu och är inte lika rastlös längre. Resten av kvällen ska jag ägna mig åt att städa lite på mitt rum eftersom det börjar bli lite väl stökigt nu. Sen ska jag väll kolla Sex and the city vid 11 och äta lite jordgubbar,mums!
Morgandagens planer hitills är att jag har lektion på körskolan och därefter ska jag klippa mig:( Hatar verkligen att klippa mig,men mitt hår är så slitet och tunt längst ner i topparna så har inte mycket val. Hoppas bara att frissan inte klipper allt för mycket!  


Vaknat på fel sida?

Ligger i soffan just nu och bara tycker synd om mig själv. Har inga planer för dagen än så länge och känner mig riktigt seg. Skulle egentligen åkt iväg till gymmet i dag och tränat,men så blev det inte eftersom jag har ont i halsen,snyft. Tror jag ska tillåta mig själv att slappa en stund till och sen ska jag nog ta en promanad till affären och handla lite grejer. När man knappt pallar gå till affären som ligger ca 5 min bort,är man inte lat då:S?


Övningsköra+Gröna Lund

Hej på er! Har precis vart ute och övningskört lite. Gick bra till en början men efter ett tag tappade jag tålamodet efter att ha villat bort mig i ett område där det var en vändplan nästan vart man än åkte. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att bara solat och tagit det lungt i dag. Om ett tag ska jag äte lite middag och sen ska jag i väg till Gröna Lund för att kolla på Erik Hassle:)



Mycket folk på Jay-Z


Hemma igen

Nu ligger jag på soffan och bara slappar,Jag och Sara kom hem från Peace and Love runt 12 tiden i dag,så är ganska trött och sliten. Bussen hem gick vid 9 i morse så vi dygnade för att vi ville undvika att försova oss. De tre dagarna på festivalen var lyckade,men hade inte klarat fler nätter med bajamaja,tält och snusk. kollade på många bra band och artister och träffade många både kräppa och roliga människor. Vi hade minst sagt konstiga grannar på vår tältplats och någon jävel ryckte upp några av våra tältpinnar och drog av yttertältet medans vi sov, och en natt vaknade jag mitt i natten av att en okänd kille stack in huvudet i vårt tält och ´´letade tydligen efter sin kompis´´snacka om att jag blev rädd :P sen var det också några knäppa killar som sprutade ner oss med öl från en vattenpistol,inte så trevligt kanske.
Kan säga att jag gjorde bort mig ganska ordentligt i fredagskväll,men ingen skada skedd eftersom jag inte behöver träffa de jag gjorde bort mig för igen :P  Men vad jag gjorde tänker jag inte skriva här;)
Sara tog lite bilder med sin camera men tror inte att jag kommer att lägga upp dem på bloggen,lat som jag är. Men nu ska jag nog sova snart,så uppdaterar jag väll i morgon om jag orkar,Godnatt på er!


RSS 2.0