Tisdag åter tisdag

Ligger i sängen nu och ska snart försöka sova eftersom jag ska upp halv 6 i morgon och knappt sovit de två senaste nätterna. I dag så har jag iaf vart med Sara efter skolan:) Vi gick först till Waynes och fikade. Satt där ett bra tag och snackade,så det var mysigt. Sen så gick vi lite i affärer också,fast ingen av oss hittade nått snyggt. Eller hade först tänkt köpa ett par enkla toppar på rea,men såklart hade de bara hamnat på reahyllan av misstag,suck,så därför köpte jag dem inte:P Vet att inläggen blivigt lite tåkiga men har haft fullt upp helt enkelt. Men godnatt på er,sov så gott:)


De goda salladerna jag gjorde till middag igår

 

  Ingredienser:

   Isbergssallad, ruccola och romansallad

   Färdiggrillad kyckling

   Tomat

   Rödlök

   Brödkrutonger med vitlök och persilja 
   Parmesanost

   Pinjenötter

   Färdigköpt Cesardressing


Lite om i dag

Godkväll på er,sitter och kollar på fångarna på fortet och har rätt tråkigt. I dag så har jag gått i skolan som vanligt,slutade vid halv ett så det var skönt. Efter skolan så träffade jag mamma i slussen och sen så åkte vi till löplabbet för att fixa en grej. Nu på kvällen har jag städat lite på mitt rum,så känner mig duktig:)Nu ska jag snart ut och övningsköra,får väll skriva nått inlägg senare om jag orkar,beror väll på vad klockan blir,ni får ha det bra så länge;)


Blir ofta lugn musik innan jag ska sova

              

         

Hoppet är det sista som överger dig:)

I dag valde jag att le innombords och det känndes bra


Ont i fötterna:(

Just nu ligger jag bara i soffab och tar det lungt,och har riktigt ont i mina stackars fötter. Fast får väll skylla mig själv som tar värsta klackarna när jag ska gå på stan haha. I dag så träffade jag Dominika i stan vid 12 tiden på förmiddagen. Vi gick till Gallerian och åt lite lunch och satt och snackade,Blev att vi gick i lite affärer också,fast ingen av oss köppte något. Sen på eftermiddagen så träffade jag pappa i Sikla för att vi skulle kolla på Kamera.


Den finaste blomman som finns

  Om jag någon gång skaffar en tatuering så skulle vilja tatuera körsbärsblommor,fast i svartvitt

   
   
   En liten text på handleden är också fint!


Tött efter träning

Hej på er,nu har jag precis kommit hem från träningen:) Tränade en timme och en kvar i dag. Var första gången jag stod på isen på flera månader. Känndes såklart att jag inte åkt på ett tag,Men gjorde inte så avancerade saker i dag,utan gick mest igenom grunder för att komma igång igen. Sen på slutet körde vi en fysövning,så nu är jag rätt död med tankte på att min Kondition inte är den bästa efter sommarlovet haha. Men det var iaf skönt att komma igång igen. Nu ska jag snart äta lunch. Tror det blir kycklig,potatis och mosarella med tomat:) Sen ikväll så ska jag träffa fredrika. Det var ett tag sen sisst,så ska bli kul. Däremot vet jag än vad vi ska hitta på.


Liten lista:)

Tre saker jag vill göra innan jag dör: Åka till USA,lära mig att vindsurfa,se en delfin eller haj på nära håll.
Tre saker jag kan: Får hoppas att jag kan fler än tre saker haha;)
Något jag skulle vilja lära mig: Cykla på en enhjuling,spela gitarr,åka wakeboard
Favoriträtt: Sushi,tacos och grillat.
Älskar du någon: Ja det gör jag,älskar min familj och mina närmsta vänner.
Jobbar du: Nej det gör jag inte,men skulle vilja ha ett extrajobb!
Har då några husdjur: Ja,en katt
Brukar du passa tider: Yes,nästan alltid
Tycker du om att kramas: Ja,att kramas är det bästa som finns:)
Favoritglass: Ben & Jerrys Cokie Dough
Finaste låttext: Utan dina andetag-Kent,vackrare text finns inte
Favoritfilm: Har ingen speciell,men Seven Pounds och My sisters keeper är riktigt bra.
Hur många kuddar sover du med: 4 stycken
När vaknade du i morse: Vid 7
Vad står det i ditt senast inkommna sms: Okej då vet jag
Vem kramade du senast: Dominika
Vem ringde du senast: Mamma
Vem ringde dig senast: En person som jag inte vill prata med
Vad gör dig glad: När jag är med vänner och gör roliga saker blir jag glad.
Dagens humör: Rätt glad, men trött


kortaste inlägget någonsin

I dag började jag skolan vid halv ett,var riktigt skönt att få sova ut kan jag säga. I morgon blir det upp tidigt för tandläkarbesök,usch hatar att gå till tandläkaren! Hur som hellst, I dag efter skolan så har jag vart med Ante:) han åkte hem för nån timme sen och nu så liggar jag bara och funderar på vad jag ska blogga om. Hörs sen,puss på er;)


Vad har jag haft för mig de senaste dagarna?

Igår: Gick i skolan typ hela dagen, annars hände det inget speciellt direkt. Efter skolan så åkte jag till slussen och mötte upp min vän Tobias. Sen så åkte vi hem till mig och chillade och käkade middag. Blev köttbullar med ugnspotatis och rårörda lingon, så det var rätt gott. Efter att vi hade käkat så åkte vi in till stan igen för att gå på bio. Vi stod och valde mellan att se Bröderna Karlsson och Inception. Tillslut så bestämde vi oss för Bröderna Karlsson, vilket visade sig vara ett bra val. Det var en väldigt lättsam och rolig film enligt mig. helt klart värd att se :)


Idag: Dagen började rätt dåligt med tanke på att jag var sjukt trött i morse och försov mig. Eller nja…jag trodde att vi började halv ett, sen när jag vaknade i morse och märkte att jag började 11 så orkade jag inte gå upp, utan somnade om istället. Men sen tog jag mig till skolan iaf så missade bara en lektion som tur var. Däremot hade jag lite otur med tanke på att de hade kollat på nått klipp på samhällskunskapen som tydligen ska diskuteras nästa lektion. Lite typiskt med tanke på att jag antog att jag inte skulle missa nått eftersom skolan precis dragit igång. Efter skolan åkte jag och köpte några anteckningsblock och sånt till skolan, medans jag väntade på att teorin på körkolan skulle dra igång. Kom hem för lite mer än en timme sen från körskolan. Nu så ligger jag bara i sängen och tar det lugnt med datan i knät och ska väll sova om ett tag…kanske:P


Just some thoughts

Jag hoppades på en vändpunkt i mitt liv. Jag till och med trodde på att saker skulle förändras till det bättre och kände mig förväntansfull och motiverad. Men ingen väntpunkt kom,och då är det svårt att inte tappa hoppet. Allt är bara ännu tyngre just nu känns det som. Känner mig allderles kall,och det gör ont i hela mig. Känner även någon sorts ilska över att inget går som jag har tänkt,och skulle bara vilja skrika rakt ut. Nu vill jag inte att detta ska misstolkas. Jag är ofta en glad person,som tycker om att skratta,och inte någon som alltid är ledsen. Allt i mitt liv är inte dåligt,det finns mycket som är bra också som jag är väldigt glad över . Men ibland kan der vara skönt att skriva av sig när man har en tuff period. Att skriva ner precis hur man känner. Tanken med bloggen var trots allt att den skulle vara personlig.


Kom hem sent i dag

Nu har jag precis käkat middag,och kom hem för ungefär en halvtimme sedan,slutade ju 5 i dag. Efter skolan så åkte jag förbi orminge för att köpa en ny mascara,o sen hem. I morgon är den värsta dagen på veckan,börjar vid 8 och slutar tjugo i fem,dessutom har jag två håltimmar också,jippi...or not:( aja kanske skönt att ha den jobbigaste dagen avklarad i början av veckan iaf. Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra,tror att jag ska småplocka lite på mitt rum och sen ringa en kompis för att snacka om lite grejer,Hörs senare!


Go kväll :)

Kom hem från resturangen för nån timme sen,Becca har vart över här också en snabbis eftersom vi inte har kunnat ses på att par veckor när hon vart på Sandhamn och jobbat. Hon gick nyss hem iaf,det är ju skola i morgon så. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och funderar på om jag ska ta en kaka:P Får de om det blir nått inlägg senare,har sovmorgon imorn så lär ju vara vaken ett bra tag till.


Taio Cruz:)<3

                        

Uppdatering om helgen´´Den lilla bloggpausen är över´´

Fredag: Åkte till en fest i centralplan hos en kille som heter simon,känner väll inte honom direkt, det var sebbe som bjöd mig dit mig iaf. Hade rätt trevligt där,var lite lullig i början av kvällen efter att ha spelat ölspelet,men eftersom jag slutatde dricka sen så nyktrade jag till rätt snabbt:P Åkte väll hem strax efter tvåtiden nån gång med Sara hennes kompis ruben och joakim. Trots att det bara är ett par stationer därifrån hem till mig och en bit att gå så tog det rätt länge att komma hem. kanske beror det på att alla inte var så nyktra haha:)?

Lördag: Sara åkte hem från mig på fredagmorgon sen kom hon tillbaka på lördagskvällen haha. Hade funderat på att dra på ett chillkrök,men orkade inte det. Så det blev att hyra film och snacka tjejsnack istället,men det var mysit:) Tror att det behövdes.

Dagens planer: I dag så har jag inte gjort speciellt mycket,har precis duschat och lite senare blir det att åka in till stan och äta på resturang med mina förälldrar och farmor och farfar. Ska till en italiensk resturang som ligger nedanför mammas jobb. De har riktigt god pasta där:)


Lite om min dag

Min uppdatering suger just nu,I know! Men har inte haft samma tid nu när skolan börjat och så,sen så har jag lite bloggtorka också,kommer lixom inte på nått intressant att skriva om,men det kommer väll. Aja,har precis käkat middag iaf,pasta med räkor:) I dag har jag haft min andra skoldag,hade bara en lektion efter som vi slapp ha våra inviduella val,skönt. Efter det så blev det lunch på bleckis,vilket var sjukt länge sen. Sen på eftermiddagen så var jag och klippte mig. Klippte bara topparna och lite kortare där fram,så syns nog inte så stor skillnad,fast känns mycket frächare:) Nu så sitter jag och målar naglarna,försöker göra fransk manikyr. Blev rätt så bra förut,fast nagelacket suger och vill aldrig torka,så får nog göra om skiten haha. Vill att det ska bli lika snyggt som på bilden nedan,fast det kan jag nog glömma. 

   


Städar för fullt

Hej på er,nu har jag precis käkat middag,och håller på att städa mitt rum. Går ganska bra faktiskt,fast hinner nog inte klart med allt i kväll. I morgon börjar jag skolan igen,men inte bara det, även teorikursen på körskolan börjar i morgon. Ska bli lite spännande faktisk,fast jag hoppas inte att det är meningen att man ska ha pluggat teori hemma i förväg bara:P för det har jag inte gjort speciellt mycket haha.



    

Skridskobekymmer

I dag gick jag upp rätt så tidigt för att vara jag,runt 9 tiden för att åka till "skridsko-johan" i vällingby,eftersom jag trodde att mina skridskor  blivigt för små nu lagom till sesången. Men det visade sig att de var lagom stora men att foten inte sitter som den ska i skridskon,troligtvis på grund av mina inlägg. Antagligen därför de gör så ont. Skönt att slippa köpa nya iaf,eftersom det är så krångligt att åka in dem och kostar så mycket. ska istället till löplabbet och försöka göra något åt mina inlägg,så får hoppas att det hjälper. Övningskörde till vällingby också och åkte fel,så fick åka runt en massa innan vi tillsslut hittade rätt. 


                          

Sitter och lyssnar på Hoffmaestro

                      

Förvirrad

Har bara en sak att säga,tillvaron är koas,vet inte vad jag vill, vad jag känner,eller hur jag mår,allt är bara så konstigt och upp och ner. Vill bara dra täcket över huvudet,och slippa tänka på vissa saker,men det går ju inte :P


Lite musik bara




Hårbekymmer

Vad ska jag göra med mitt HÅR,Vet inte alls hur jag vill ha det,eller vad jag passar bäst i. Mörkbrunt som nu,ljusbrunt,eller blont,sen finns det ju så djukt många olika nyanser. Tröttnat lite på att ha mörkbrunt,men vill ju inte färga sönder håret så att det går av eller blir jätteslitet. Sen måste jag väll klippa mig snart också. Håret är ju ändå rätt viktigt,ser inte håret bra ut spelar det ju ingen roll hur mycket man fixar sig,det blir ändå aldrig riktigt bra:P

     
     
      Funderat lite på denna blonda nyans den är rätt fin:)


Back on track

Finns rätt mycket jag skulle kunna berätta om helgen eftersom den vart rätt farfylld,men finns ju en del detaljer som jag inte vill skriva här,så därför skippar jag det den här gången haha :) Bjuder på två bilder istället! 

          


Dålig uppdatering!

Hej på er,har massor att göra och det är rätt stressigt,skulle ju bli bättre uppdatering i dag var det tänkt,men har varken tid eller lust i dag,så bloggar sen när jag hinner,och då ska det bli roligare inlägg haha :P


Vart och badat:)

Har precis varit och badat i det fina vädret med Fredrika. Slutade med att jag kom iväg någonstans i dag trots att jag var lite seg i förmiddags.Övningskört har jag också gjort,så känner mig riktigt duktig. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått. Sen kommer Fredrika över och ska käka middag här innan vi drar till Rålis. Mitt stora dilemma är om jag ska ta shorts eller jeans ikväll. mycket skönare att ha shorts men funderar på ifall det blir för kallt för det senare ikväll,är ju inte så kul att behöva sitta och frysa. Hinner nog inte blogga nått ikväll men i morgon ska det bli bättre uppdatering!


Beslutsångest

Hejsan,just nu har jag precis ätit frukost. Sitter hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Hade först tänkt att åka till gymmet,men känns ju lite trist att vara inne i en träningslokal under dagen nu när det är så fint väder. Annars hade jag funderat på att åka och kolla lite på rean eller övningsköra. Men samtidigt så känner mig lite seg och orkar typ inte åka iväg. Haha vet inte riktigt varför jag alltid får beslutsångest när det gäller så onödiga saker,men värre problem kan man ju ha:P,Ikväll ska jag iaf till Rålis och festa lite. Kommer nog rätt mycket folk dit,så blir säkert kul:)


Ska försöka vara possitiv och se nya möjligheter

Ligger i soffan och funderar lite. Har ju som jag tidigare nämnt haft ångest inför att börja skolan igen. Jag har kännt att betygen inte räcker till,och att jag inte kommer att klara av de krav som kommer att ställas på mig nu det sissta året. Men efter att ha funderat lite så har jag betämmt mig för att försöka se möjligheter istället för bara problem. Ska försöka se skolstarten som en chans att förbättra mina betyg. Jag vill göra något bra utav det sissta året på gymnasiet så att jag kan känna mig nöjd och stolt sedan när jag går ut,istället för att bara känna ångest över att jag inte kämpat tillräckligt. Förra året var verkligen en katastrof. Hade ingen motivation överhuvudtaget och var borta från skolan allderles för mycket. Känner verkligen att jag kastade bort vissa betyg,visst kunde det ha varit värre,har hyfsade betyg,men när man vet att man har kapacitet att göra mycket bättre ifrån sig så är det svårt att känna sig nöjd. Nu ska det bli förändring,jag sluta att vara så lat,för ingenting kommer gratis som man brukar säga.


Sjukt varmt i dag

Hej,nu sitter jag och håller på att dö av värme eftersom att jag är innomhus. Kom hem för att tag sen. Har varit ute på ingarö och träffat sara. Övningskörde dit med mamma. Sen gick vi ner till en strand som ligger en liten bit ifrån henne för att sola. Men däremot så badade vi inte,för det var så kallt i vattnet. Fika hade vi med oss också så det var mysigt. Om ett tag ska jag hoppa in i duchen. Ska in till stan sen vid 8 tiden och träffa min vän Ante. Vi ska käka nånstans ute o sådär så det ska bli kul:) Hörs ikväll!


Jobbig kissemiss

Vaknade vid 9 i dag utav ett Christina väckte mig och ville ha frukost. Efter att hon hade gått somnade jag konstigt nog inte om. har blivit duktigare på det här med att inte sova bort hela dagen,känns faktiskt ganska bra. Just nu håller jag på att bli riktigt irriterad på min kissemiss som har sprungit runt och halva dagen. Har prövat att ge honom tonfisk och att borsta honom som han gillar,men inget får tyst på honom,jag blir GALEN! Men får väll försöka stå ut. I kväll så ska jag träffa Monika,vi ska väll ses i stan och käka middag ute, Ska bli kul att träffa henne igen eftersom jag bara träffat henne en ända gång under sommarlovet,vilket var typ första veckan.

            
          
          Jag fixar håret,finare bild har jag sett,ser gravid ut eller nått,aja
                
         Den söta men jobbiga hårbollen 
 


Ligger och halvsover

Godmorgon på er,vaknade nyss efter att ha somnat i soffan haha. I dag har jag inte gjort så mycket mer än att haft lektion på körskolan i förmiddags. Snart kommer iaf Christina hit för en sleepover;) Så det blir nog kul. Mamma och pappa har åkt till dalarö över natten så ville ju sova själv hemma,det är för läskigt. Visst skulle jag väll klara av att sova själv en natt,men om det finns nån som kan hålla mig sällskap så föredrar jag det:)Nej nu ska jag rycka upp mig och försöka piggna till lite,hörs imorn puss på er!


Grymt fin låt!


Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Ett par nya skor skulle inte vara fel
DAGENS KLÄDSEL: Blommig kjol,linne och svart kofta
DAGENS FRISYR: Står åt alla håll haha:)
DAGENS LÅT: Mohombi - Bumpy Ride (lite småtöntig låt)
DAGENS PLANER: Får se vad som händer
DAGENS SAKNAD: Några vänner jag inte träffat på länge
DAGENS MISSLYCKANDE: Inget hitills,men dagen är ju inte slut än som sagt
DAGENS DROG: Min nya parfym,Bright Crystal från Versace
DAGENS KÖP: Varit ekonomisk och inte köpt något i dag;)
DAGENS GODIS: Vattenmelon
DAGENS HUMÖR: Jodå,rätt bra
DAGENS CITAT:"Det är bättre att vara hatad för den man är, än älskad för den man inte är"
DAGENS ROLIGASTE:"Hur lång en minut är beror helt på vilken sida om toalettdörren man befinner sig."

 


Texten till denna låt är underbar

 

Bilder Fuerteventura del 2

    
Sara var TAGGAD!
  
Trötta var vi:P Har många fler bilder men kan inte lägga upp allt på bloggen,resten hamnar väll på facebook


Bild från skolavslutningen

 
Hittade en bild från skolavslutningen på mig och Dominika som jag tyckte var lite gullig<3, Bilden är lite suddig och jag ser trött ut,men det bjuder jag på


Uppe tidigt i dag

Hej på er,nu har jag precis kommit hem. Gick upp redan vid sju i morse eftersom att jag skulle vara på körskolan vid 9. Hade en ny lärare i dag så var lite nervös,men det gick bra. Efter att jag vart där så åkte jag hem farmor  och farfar som bor vid forum,när jag ändå hade vägarna förbi. Fick lunch där också så det var ju bra. Det är helt sjukt vad mycket man hinner med under dagen när man går upp så tidigt. I vanliga fall börjar inte min dag förens vid 2 tiden haha. Nu har jag precis vart och övningskört med mamma. Körde runt i massa villaområden ute i Gustavsberg. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska kanske kolla lite kläder på nätet,skulle behöva lite nytt i garderoben till hösten.


Långtråkig kväll

Just nu sitter jag bara hemma och gör ingenting. Söndagar är nästan alltid tråkiga och man orkar lixom inte ta sig för något alls. Har dessutom huvudverk också,inte kul:( Kommer inte på något roligt att skriva om här i bloggen heller,men det kommer väll. Nu ska jag fixa lite te och försöka rycka upp mig,så kanske det blir nått inlägg senare ikväll.


Sitter och lyssnar på denna låt



Lite om gårdagen+dagens planer

Godmorgon!,Vaknade för en stund sen,fast gick inte upp förens nu. Är hungrig men kylskåpet gapar tomt haha. I dag ska jag vara med Christina,ska iväg till henne typ 2. Det tar typ en halvtimme att gå dit så ska nog försöka fjäska till mig skjuts,får se om det funkar;) Vet inte vad vi ska göra men tror vi bara ska vara hemma hos henne,ta det lungt,snacka o så. Skönt för jag känner mig lite seg i dag. Men kan iaf berätta lite om vad jag gjorde i går kväll. Var på krök/födelsedagsfest i väsby. Åkte dit med Rebecca och Mattias. Det var iaf trevligt där,spelade drickspel o sånt. Fast senare på kvällen så var det nån granne som hade ringt och klagat,så det var ju lite synd. Vi åkte hem runt två tiden eftersom vi var tvugna att passa sissta nattbussen,men eftersom den inte klaffade med nästa buss så fick vi sitta och vänta vid en busshållplats i en hel timme. När vi tillslut kom hem var klockan typ 5,helt sjukt att det kunde ta så lång tid att ta sig hem. Men nog om det,nu ska jag gå och klä på mig. Skriver senare!


Bilder Fuerteventura del 1

                                     
                   
                      

                    Hotellet utifån 
               
                    Köpte dessa två parfymer, annars var det dåligt med shopping

               
                  (Fler bilder kommer)


Lite kort om resan:)

Hej på er,kom ju hem i går kväll från Fuerteventura,men orkade inte skriva något inlägg då eftersom att jag var rätt trött. Jag har haft en bra vecka med sol bad,och utekvällar. Vi åt massor av god mat och sen såg vi massa kameler/dromedarer på stranden. Tyvärr vart jag jättesjuk två sissta dagarna,så missade två fina dagar på stranden.  Dessutom hade jag och Sara planerat att vara ute sent de två sissta kvällarna,men det orkade jag ju inte med,lite synd. Tur att vi hann festa lite innan jag blev sjuk! Nu på förmiddagen har jag bara njutit av det fina vädret här hemma,var ju tvungen att ta igen den sol jag missat haha,tycker inte jag blev tillräckligt brun. Lägger upp några bilder från resan senare i dag eller i morgon,har inte lagt upp dem på datan än,och Sara måste skicka bilderna från sin kamera också först. Men nu ska jag ut i solen igen,sen får jag se vad som händer. Lär iaf bli fler inlägg under dagen:)


RSS 2.0